kaj pravite na to vreme, pravo aprilsko je. že dva dni me je namočilo do kosti. saj mi je prav, kaj pa ne nosim dežnika s sabo.

jah helenca se je spet preselila v ctk. moram priznati, da mi je novejša politika ctk-ja bolj všeč. če si več kot pol ure odsoten, ti odnesejo zapiske, knjige oziroma kar pustiš in tako ti ni treba biti tam že ob pol osmih zjutraj, da bi dobil plac.

sovražim definicije, sovražim teorijo, sovražim zakone itd. itd. ja moram se prepričat, da mi je to vse všeč in da itak enkrat v življenju moram ta ustni zagovor naredit, če hočem kdaj diplomirat. ampak povem vam, nisem jaz za piflanje, to meni ne gre od rok.

a ste gledali film slumdog millionaire? res je dober film, če imate šanso si ga poglejte, ne bo vam žal ;)

čudne sanje sem imela danes. hoteli so me spremeniti v vampirja oziroma nek čuden stvor. prvo so me izsiljevali in sem jim mogla nekaj prnesti v vreči, seveda se ne spomnim kaj, ampak bilo je bele barve. in potem so to stvar ukradli oziroma skrili in me obtožili, da jim nisem tega prnesla. potem so me odvlekli in narisati sem si mogla krog na čelo. in nekaj sem kao narisala in to je pomenilo, da od tistega trenutka bom izgubila barvni vid, razen če bom pila slano vodo. potem bom pa vredu.  no v glavnem, sem se jim uprla in sem jim povedala, da raje umrem kak pa, da me bodo še naprej izsiljevali. v glavnem takrat, ko bi mogla piti to soleno vodo, sem se pa zbudila. jah kake sanje

ja čudno je vse to napisano, saj čudna sem pa tudi jaz. pridni bodite in ko se vse te bedarije in definicije naučim in naredim izpit vam pa kaj lepšega bolj razumljivega napišem :D . obljubim.

20.04.2009. miks.Komentiraj...

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !