dež

dež, dež, dež in še enkrat dež. saj vem, da je april in da je to normalno za april ampak vseeno. to vreme mene samo uspava in v dežju bi jaz samo spala ne pa se učila. aja pa še zebe me. že cel teden me zebe. če bi bila doma doma bi mami zatežila naj zakuri, ker me zebe, tu pa ni nobenega gumba, ki bi segrel stanovanje. razen dva radiatorja, ki sta na začetku, sta mlačno topla in nikakor ne pride ta toplota do moje sobe. če bi imela kalorifer bi sedaj bil sigurno vklopljen. sedaj pa moram sedeti v termoflisu za računalnikom. res ne funkcioniram pod dvajset stopinj. jaz sem zmrzljiv človek in zebe me. pika.

prav občudujem ljudi, ki celo zimo imajo v stanovanju 18 oziroma 19 stopinj. ne to pri meni ne gre. in potem, ko priden k njim na obisk in se nočem sleči se čudijo kaka sem.  oziroma mi dajo radiator na 23 stopinje oni so pa v kratkih rokavah.

kaj mislite, a bo drug teden tudi dež? upam da ne, ker imam miljon opravkov. pod opravke se šteje delo, saj veste spet bom fizični radnik :D , vsa polomljena in tečna :lol:

nič uživajte, pa naj vas ne zebe.

23.04.2009. miks.2 odgovorov v “dež”

 1. InoxInox pravi:

  O ja, nadležna zadeva je tale dež, ni mi všeč pešačenje na faks v dežju, če pa še mal zahladi je pa itak kriza, samo da mal zapiha, mi, za menoj sedeči, kadilec v predavalnici skoraj izkašlja pljuča na glavo :lol:

  Upam pa da ne bo dežja naslednji teden, jaz mam POČITNICEEEEE! :D
  In kaj pa misliš počet kot FR? :smile:

 2. helencahelenca pravi:

  imam občutek, da se samo jaz bunim, da mi je mrzlo, kot da sem največji ledenko na tem svetu :D
  počitnice, no fajn uživaj v njih.
  kaj bom jaz delala? uf dela vrh glave, moram prepleskat svojo veliko sobo, pa bratu pomagat polagat tlakovec, pa mama ima nek spisek katerega mi po telefonu noče povedat. aja pa dva nečaka sta se že napovedala na počitnice, tak da sigurno še pridejo ostali :lol: . skratka dolgčas nam ne bo.

Komentiraj...

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !