sovražim to vreme. resno :evil: . zdaj se pa naj odloči ali bo nonstop lilo iz škafa in mrzlo tan do 12 stopinj, ali pa naj bo sonček in 25 stopinj, več ne rabimo.

sicer danes je fajn sveže in svetlo. saj sem že omenila, da sem vremenski človek, če je dež in temno se meni spi, če je pa toplo pa brez problemov vstanem. človek dobi kar voljo do življenje :D . za učenja se moram še malo prepričat, ampak sonce je že prvi korak do uspeha. sicer mi že počasi voda teče v grlo, ampak še vedno ne tak hitro, da bi mogla bedeti cele noči.

pri vsem tem samo izumljam novo matematiko s katero bi se samo canadian strinjal.  o čem spet govorim? o tem, da v resnici ni 3*8 24 ampak 28. zakaj?  še par teorij moram razviti in potem boste prepričani, da nisem tako budalo. :D . če na konci tak pomislimo, si je itak nekdo to vse izmislil in mi moramo to znati in kaj je še najhujše to uporabljati.

upam, da več ne bo deževalo oziroma naj ne dežuje doma doma, ker jaz hočem domače jagode pa češnje. in hočem jih sladke ne vodene.

spet me boli zob ali pa zobje. ti modrostni zobje bi naj bili tam, kjer so bili do zdaj. ne da si najdejo najbolj neprimeren čas za kukanje na plano. a vi veste kak to boli?  sploh ne vem, če mi rase zgornji ali spodnji ali pa oba hkrati. mislim, kdo si je izmislil zobe pa tudi.

nič grem naprej iskat nekaj, kar sem včeraj že našla ampak po pomoti zaprla in ne najdem več :( . šment kak me to jezi.

novice prebrane, kavica popita, sonček še vedno sija. zdaj še samo mir rabim.  idealni pogoji vam rečem

bodite v sončku

28.05.2009. miks.2 odgovorov v “…”

  1. lordwales pravi:

    Vreme je od hudiča, a se bo ustalilo.
    saj smo Britansko -saharskega vremena že nekako vajeni,
    in ni da bi se preveč pritoževali!

  2. helencahelenca pravi:

    samo vseeno ne more biti en dan 32 stopinji drug dan pa 12. pa to že za zdravje ni dobro, kaj pa le še za naravo.

Komentiraj...

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !