tak malo

lep vikend je bil. sončen, vetroven predvsem pa miren. ker bi mogla biti doma že ob 12, ker je šla mama na žur. ampak seveda je dragi zaspal in pol si je še svakinja zmislila, da ji morem po vino. ja saj vem kaj si mislite, toliko vina v bližini in ji ga jaz iz ljubljane vozim. kaj čem, če je pa tu boljše oziroma takega ni doma doma. seveda sva pol komaj ob dveh oziroma pol treh prispela domov. saj babica nikamor ne uide, ogenj je pa še bil v peči. kaj je pa najbolj smešno je pa to, da naju je soseda zatožila kdaj sva prišla. mislim vedno majo oči na pecljih. nikomur nič ne uide.

prav prijetno je bilo, mir tišina, razen tretji bratec je prišel na kavico. praf fajn bi bilo imeti naš spodnji del bajte kje.

kako lepo vreme je bilo v prekmurji. sonce, razen veter je tu pa tam zapihal. zunaj je bilo prav prijetno. pa naše rože lepo cvetijo. ja to tiste, ki bi mogle pred prvim novembrom cveteti. pa noben nečak ni prespal za vikend pri nas, kar je še najbolj všeč dragemu.  ampak nedelja je pa pri nas čas obiskov in vsi pridejo na obisk. tak da od dvanajste ure pa do petih je vedno bil nekdo pri hiši. tak je in tak bo še nekaj časa. redkokdaj mine kaka nedelja, da nebi kdo prišel na obisk.  vedno je nekdo. naša hiša je vedno polna ljudi. no in če smo že skoraj celo žlahto videli, sva se še ustavila pri mojen brateci na štajerskem. mi je dal slivovico. za zdravje. baje jo morem tolko časa piti, dokler ne padem po tleh :D

res je bil lep vikend. pa po miljon letih sem spet pekla pecivo, katerega pa ljudje itak ne marajo, ker jih motijo sestavine. enim niso všeč ovseni kosmiči, drugim rozine, tretjim med, četrtim ….. iz solidarnosti jih je moj dragi, ki pravi, da so kalorična bomba.

saj vem spet neki dosaden post, ampak ta je bolj za moj spomin.

a vi veste, da je moj blog 7 novembra slavil tretjo obletnico. to je pa že kar nekaj nej? saj bi človek pisal več, pa me pol eni grdo gledajo. nikomur ni nikoli nič prav.

eh bodite v rožicah ;)

16.11.2010. miks.Komentiraj...

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !