novoletne voščilnice

ker opažam, da vas dosti zaide na moj blog, ko iščete ideje za novoletne voščilnice, vam bom postrega z novimi idejami.  no letos jih delam malo prej, ker imam pač čas ;)

letos sem se odločila za pickpoint tehniko. a se sprašujete kaj je to? na papir narišeš motiv, ga s šestilom ali dleto ali z nečim ostrim prepikaš na papir. najboljše je da je malo trdejši papir, pol pa vzameš nit in šivaš. bom naslednjič bolj podrobno opisala postopek. za danes vam pokažem mojih šest izdelkov. jih bo treba še malo izpopolnit ;) .

te kao zvezdice oziroma snežinke, te mi grejo hitro od rok. bolj imam probleme z rezanjem okvirjev in pa z cikcak škarjami.

ja saj se vidi, da ne vem lepo izrezati okvirjev nej. ko začnem rezat gre lepo prva stran, druga in tretja, ko pa pridem do četrte se pa začne mečkat in pa se trgat tam, ko se nebi smela. to mi prav para živce včasih.

saj pravin šivanje mi gre, bolj mi delajo probleme škarje in robovi ;)

te dve zadnji pa sem si olajšala delo, sem že prazne voščilnice kupila. ja packa sem, ampak v lj nimam ne noža, ne velkega ravnila, ne podlage in ničesar za rezanje zato sem si malo olajšala delo.

no tak tule so moje letošnje ideje za voščilnice.

aja slikano je vse s telefonom zato so take barve ;)

24.11.2011. miks.6 odgovorov v “novoletne voščilnice”

 1. lordwales pravi:

  helenca!

  Z novoletnimi nimam nobenih težav, ker jih ne pošiljam, iamm pa še evdno več idej kot poslušalcev. kako je bilo na tedenskem dopustu pa lahko prebereš v mojem današnjem postu.

  Kaj praviš na 50 % podražitev lpp! Predlagam da s epreseliš vNovo Gorico kjer je mestni promet zastonj!

 2. youth30 pravi:

  kaku lepo, a ti tudi kšeftaš s tem ? :)

 3. helencahelenca pravi:

  lordwales- da bi se preselila v novo gorico, ni šans raje grem v prekmurje kjer sploh nimamo avtobosov :D

  youth30- da bi kako prodala, ma kje, še prisiliti moram ljudi, da jih sploh vzamejo ;)

 4. lordwales pravi:

  Zakaj pa ne v Novo Gorico? Milo podnebje, celo banane rastejo, brezplačni mstni promet, v strai Gorici 2 sobno stanovanje za neverjetnih 60000 Evrov.

  Samo lpp v Ljubljani je letno več kot 400 Evrov

  V Prekmurju so avtobusi. recimo Ljutomer Murska Sobota itd

 5. helencahelenca pravi:

  lordwales- ah saj kje drugje majo tudi lepo vreme. za 60000 pa v prekmurju celo hišo s sadovnjakom in pa še čem dobiš. z avtobusi pa sem mislila, da ne vozijo po vasi. saj vem, da mamo avtobuse v prekmurju ampak ne vem mogoče celo trije ali pa štirje peljajo skos vas ;)
  aja ljutomer je pa prlekija.

 6. lordwales pravi:

  Spet sem se razpisal o medčloveških odnosih, in glej ga hudiča 2/3 mladih ostane v Ljubljani! In v čem je point? res je plača še enkrat višja, ostane pa enkrat manj. če na podeželju če ostaneš pri starših shajaš lepo že z minimalno plačo, in honorarji.

  Pisal sem tudi o lolalih za zmenke na slepo. In kje je point da so te nekim agencijam plačuje?

  In v ponoven razmislek: Pisanje za medije je doer denar, sploh ker prenosnik dobiš že za drobiž, wireless je povsod v mestnih centrih in knjižnicah tako da članek ali reportažo z terena res ni problem poslati.

  Tema z katero se da priti dobro do objav so bunkerji in utrdbe recimno povojna mandžarska obrambna linija, pa dogajanje v Porabju, in lokalne novičke. Dobra stran tega posla je,d a ni nobenih posrdnikov, prošenj in čakanj v nedogled.

  Preprosto pošlješ in počakaš. V prvo ne gre.
  Škoda pa da ni več blogorole. Tistih 6 2 evrov leta 2008 mi je prišlo v pravem času

  razmisli

Komentiraj...

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !